Foodcar Ciao Bruno.

Uit de foodcar van Ciao-Bruno rollen de lekkerste gerechten. Franse crêpes, vegetarische en mediterrane gerechten. Met dagelijks verse biologische producten. Heb je een andere wens Ciao-Bruno denkt en werkt graag met jou mee, om te komen tot een pracht aanbod.

Bruno komt graag met zijn foodcar naar jouw feest, festival, project, trouwerij of bedrijfsevenement.
CiaoBruno biedt de mogelijkheid om te genieten met elkaar van gezelligheid en lekker eten op het aansluitende terrasje bij de foodcar. Voor iedere gast een unieke beleving.

Tijdens het bereidden van alle gerechten in zijn sfeervolle, authentieke foodcar, neemt kok Bruno de tijd om gezellig (vinyl) plaatjes te draaien. Oude tijden herleven. En is hij altijd in voor een goed gesprek!
CiaoBruno staat voor gezelligheid, creativiteit en kwaliteit. Bruno past het decor en de inrichting van de foodcar aan, aan het thema. Viva la festa!

 

Te huur

Op zoek naar een leuke foodtruck voor je event, verjaardag, jubileum en meer? Stop met zoeken, want mijn unieke crêperie is te huur!
Mijn crêperie is de oude verkleedwagen van het beroemde “sapperderflap” clownsduo Bassie & Adriaan. Superleuk voor jouw feest.

De crêperie is makkelijk om te toveren tot een foodcar met een ander eet-thema. Vooral de grote glazenvitrine aan de voorzijde van de foodcar is bijzonder leuk om het thema van je evenement zichtbaar in te maken. Lees meer over de huur mogelijkheden 

CBCB = Coole Crêpes eten bij CiaoBruno!

Jahaaa daar zijn ze weer Crêpes in diverse smaken.
Vanaf €3,50 p/s

Noord vindt Noord.

Kromhouthal Amsterdam. 650 crêpes gebakken voor top vrijwilligers uit Amsterdam Noord.

Crepes flambees Kunstmarkt de Bilt.

Ciao Bruno en les Crêpes flambees!!!
Kunstmarkt De Bilt super feest. september 2017.

Burendag september 2016!

Kleine Diestraat in Amsterdam.
Super lief bloemetjes uit de schooltuin.
Klussende mannen, lekkere crepes.