Kook atelier Ciao Bruno.
Proeven, durven, samen delen.
Wat is zout, zoet, zuur, bitter? Wat is “vies” en wat is lekker?
Zoveel vragen welke kinderen in groepsverband uit kunnen wisselen met elkaar.
Eten is ook een feest, een ritueel en cultuur gebonden.
Door samen te koken en te eten bereiken we een brede doelgroep. Jong en oud.
Laat de taal van de smaakpapillen spreken.
Koken met Ciao Bruno is een ontdekkingstocht. Vol vreugde en smaken.
Hotmamahot.Koken met kinderen.
Bonjour! Zaterdag 17 juni 2017 was Bijtanken op De Gele Pomp een Edition Français! Dit keer met een echte Franse buurtkok Chef Bruno! Je kent hem misschien van zijn mobiele crêpe kraam Ciao Bruno. Magnifique!
Meedoen kan vanaf 8 jaar tot 12 jaar en kost zoals altijd € 5,- of met stadspas € 3,- We beginnen om 15:00 uur met koken en om 18:00 uur gaan we het eten serveren. Salut!